עוגות עניבת פרפר
עניבת פרפר עוגות לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 21. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 487 קלוריות. אם יש לכם קפה חם, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחבת פפיון אלפרדו, בייקון עניבת פרפר פסטה, ו פסטה פפיון אספרגוס.
הוראות
בקערה גדולה שלבו חומרים יבשים.
מוסיפים ביצים, קפה, חלב חמאה, שמן ווניל; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים לתוך 15-ב משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 28-32 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין במחבת על רשת.
חותכים את העוגה לשש שורות, עם שבעה 3-1 / 4 אינץ'. איקס 1-3 / 4-ב. יהלומים בכל שורה (שתי שורות מוצגות בתרשים למטה).
הניחו יהלומים על מתלה עם פיסת נייר שעווה מתחת.
לזיגוג ממיסים שוקולד וחמאה בסיר או במיקרוגל.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סוכר ומים. מערבבים מים נוספים במידת הצורך כדי להשיג עקביות מטפטפת. כפית זיגוג באופן שווה מעל למעלה וצדדים של יהלומים,ומאפשרות עודף לטפטף. אפשר לזיגוג להתייבש; חזור עם שכבה שנייה. (זיגוג ייתכן שיהיה צורך לחמם מעת לעת כדי לשמור על עקביות נכונה). כאשר הזיגוג יבש, הניחו שני יהלומים קצה לקצה על צלחות הקינוח.
באמצעות קצה של מעצב, להפוך את הקשר במרכז עניבת הפרפר.
מקשטים צלחות בפירות אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.