קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

אפרסק חג חזיר

אפרסק חג חזיר
אפרסק חג בשר חזיר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 470 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שימורי אפרסק, חזיר, נקטר אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד צוף אפרסק אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת אפרסק מתובלת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור ואת עודף שומן חזיר. שומן ציון על חזיר בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת קלייה מצופה רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מערבבים יחד שימורי אפרסק ו 3 מרכיבים הבאים; לשפוך תערובת שווה על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס אוגרים 140, צולה כל 20 דקות. מגן עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע בראונינג עודף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.