עוגות פאי תפוחים
המתכון עוגות פאי תפוחים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 528 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קצפת, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. קל לרסס 8 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול.
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחים; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מפזרים 2 כפות סוכר חום, קינמון ומלח. מבשלים 5 דקות יותר או עד מכרז. מערבבים במיץ לימון.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ציפוי עם מזלג או ידיים עד מתפורר. תניח בצד.
בצק נפרד לתוך 8 לחמניות. לשטח כל אחד לתוך סיבוב 4 אינץ'; מקום בכוס מאפין.
מחלקים את מילוי התפוח באופן שווה על לחמניות בכוסות מאפין. לחלק את התוספת באופן שווה מעל מילוי.
אופים 10 עד 12 דקות או עד תוסס וחולצות משחימים קלות. מגניב מעט לפני הסרת כוסות מאפין. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מגישים קאפקייקס עם קצפת וטפטוף של סירופ.