עוגות פופ תות חלביות
צריך ארוחת בוקר צמחונית? עוגות פופ תות חלביות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 501 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, סופגניות חלביות תות, ו סלט תותים חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, סוכר, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך או לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
לטאטא את חלמונים וחלב בקערה קטנה עד בשילוב.
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש.אבק קל משטח עבודה עם קמח לגלגל 1 חלק בצק החוצה לתוך מלבן מחוספס 12 על 10 אינץ', סיבוב הבצק ומחזיר את פני השטח ואת סיכה מתגלגל לעתים קרובות כדי למנוע את הבצק דבק. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לקצץ את הבצק למלבן 10-1 / 2-by-9 אינץ'.
חותכים את זה לתוך 6 מלבנים שווים (כל אחד על 3 1/2 אינץ 'רחב על ידי 4 1/2 אינץ'). באמצעות מרית שטוחה, להעביר את המלבנים גיליון אפייה מוכן, משאיר על 2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
מניחים את תבנית האפייה במקרר.
לטאטא את הביצה והמים בקערה קטנה עד בשילוב שווה; להפריש.
מרדדים את החלק הבצק השני לאותם ממדים כמו הראשון, לקצץ, לחתוך לתוך 6 מלבנים. בעזרת מזלג, תדקור את הבצק בכל מקום.
הסר את תבנית האפייה מהמקרר ומברשת ציפוי דק של הביצה לשטוף על כל מלבן בצק. כף 1 כף בתוספת 2 כפיות של ריבה על כל מלבן.
מורחים את הריבה לתוך שכבה אפילו, משאיר גבול 3/4 אינץ'.
מניחים את המלבנים הדקיקים על גבי המלבנים מכוסים ריבה. לחץ על הקצוות לדבוק, ולדחוף בעדינות על המילוי כדי לשטח מעט. באמצעות מזלג טבול בקמח, crimp את הקצוות של טארטים.
אופים עד חום זהוב, על 23 עד 25 דקות.
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומקציפים עד בשילוב שווה. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית אם זיגוג עבה מדי.) הגדר את מתלה חוט עם טארטים על זה מעל תבנית אפייה. באמצעות כף, טפטוף על 1 כף של זיגוג על כל טארט.
בואו להגדיר לפני אכילה, על 15 דקות.