עוגות פטל תפוחים עם פירור
עוגת פטל תפוחים עם פירור היא צמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 218 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר חום, טפיוקה לבישול מהיר, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טארט אמרטו עם פטל, עוגות קרם עם פטל, ו עוגת תפוחים עם פירור עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את הפטל והתפוח. בקערה קטנה שלבו את הסוכר, הטפיוקה, הקינמון ואגוז המוסקט.
מפזרים מעל תערובת תפוחים; זורקים בעדינות לציפוי אחיד.
מחלקים מאפה פאי לשניים ומגלגלים כל חצי ל -7 אינץ'. מעגל.
מעבירים מאפה לשני 4 אינץ ' לא משומנים. מחבתות טארט מחורצות עם תחתית הסרה. חתוך מאפה אפילו עם קצה. כף תערובת פטל לקליפות מאפה.
לציפוי, בקערה, שלבו קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים בחום של 375 זוגות 35-40 דקות או עד שהם מבעבעים.