עוגות פירה פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוגות פירה פריך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פאנקו, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות פירה, עוגות פירה, ו עוגות פירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ירוק למחבת, ומבשלים 2 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מניחים פירה בקערה בינונית. מערבבים בצל, גבינה, מלח, פלפל ובייקון. מחלקים תערובת תפוחי אדמה ל 6 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי עבה 1/2 אינץ'.
שים את פאנקו בצלחת רדודה. קציצות חפירה בפנקו.
מניחים קציצות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 12 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות מעל; אופים 12 דקות נוספות או עד הזהב.