עוגות פירות ים עם קרם חרדל
עוגות פירות ים עם קרמן חרדל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל טחון אבן, בצל, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט שעועית ירוקה עם קרם חרדל, עוגות שעועית שחורה עם קרם מנגו-ליים, ו עוגות שעועית שחורה עם ביצה מטוגנת Crema אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת חמוצה, 2 כפות פטרוזיליה, חרדל, ו 1/8 כפית פלפל, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן קנולה למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שרימפס וסרטן בקערה גדולה. מערבבים בתערובת בצל, פלפל שנותר, נשאר 1/4 כוס פטרוזיליה, גבינה, מלח, חלבוני ביצה, ביצה; מערבבים בעדינות.
מוסיפים panko; מערבבים בעדינות. מחלקים תערובת ל 8 חלקים שווים; לשטח 1/2 אינץ ' עבה קציצות.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד השחמה קלה. בזהירות להתהפך; לבשל 3 דקות או עד הסוף.