קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

עוגות פקאן

עוגות פקאן
גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סוכר, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו עוגות פקאן, עוגות פקאן, ו עוגות פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים מרגרינה 1/2 כוס (לא חמאה) וסוכר 1/2 כוס. מערבבים בחלמונים, תמצית שקדים, וקמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
ספריי כוסות מאפין זעירות עם תרסיס שאינו מקל. לחץ על תערובת באופן שווה לתוך כוסות מאפין זעירות.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
4
אופים במשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
כדי לעשות מילוי: להביא לרתיחה 1/2 כוס מרגרינה, סירופ תירס, וסוכר קונדיטור. מערבבים פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
סירופ תירססירופ תירס
מרגרינהמרגרינה
סוכרסוכר
6
כף לתוך פגזים לא יותר מ 1/2 דרך. למעלה עם חצאי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
7
אופים בתנור 350 מעלות F (180 מעלות C) במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור