עוגות פקאן
גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סוכר, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו עוגות פקאן, עוגות פקאן, ו עוגות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים מרגרינה 1/2 כוס (לא חמאה) וסוכר 1/2 כוס. מערבבים בחלמונים, תמצית שקדים, וקמח מנופה.
ספריי כוסות מאפין זעירות עם תרסיס שאינו מקל. לחץ על תערובת באופן שווה לתוך כוסות מאפין זעירות.
כדי לעשות מילוי: להביא לרתיחה 1/2 כוס מרגרינה, סירופ תירס, וסוכר קונדיטור. מערבבים פקאנים קצוצים.
כף לתוך פגזים לא יותר מ 1/2 דרך. למעלה עם חצאי פקאן.
אופים בתנור 350 מעלות F (180 מעלות C) במשך 5 דקות.