קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוגות צדפות ים ריחניות מ ' מנה אחת טובה

עוגות צדפות ים ריחניות מ ' מנה אחת טובה
מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו צדפות, צדפות ים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו נקניק ופודינג לחם Gruyère מ ' מנה אחת טובה, האם שמן זית חיוני למאכל פסטה טוב, ו זעפרן וריזוטו לימון מ ' מנה אחת טובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגות הצדפות, לשים את הצדפות בקערה של מעבד מזון, להוסיף את המלח, פלפל, רוטב דגים, שום, וג ' ינג ' ר, ולעבד למשחה בסדר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את הבצל הירוק, צ ' ילה, כוסברה, עלי ליים כפיר, וביצה ודופק כמה פעמים כדי לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מעבירים לקערה. תערובת הצדפות יכולה להיות בקירור עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
כדי להפוך את רוטב טבילה, לשלב את כל החומרים בקערת מנה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
יוצקים שמן קוקוס לעומק של 1/4 אינץ ' למחבת ברזל יצוק רחבה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים בזהירות את תערובת הצדפות בכפית גדולה (מטגנים בקבוצות כדי למנוע צפיפות), מתאימים את החום במידת הצורך כדי לאפשר לעוגות להשחים בעדינות, ומבשלים כ -3 דקות. הפוך אותם, לשטח אותם בעדינות עם מרית, ומבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מסננים על מגבות נייר ומגישים חם, עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.