מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו צדפות, צדפות ים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו נקניק ופודינג לחם Gruyère מ ' מנה אחת טובה, האם שמן זית חיוני למאכל פסטה טוב, ו זעפרן וריזוטו לימון מ ' מנה אחת טובה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את עוגות הצדפות, לשים את הצדפות בקערה של מעבד מזון, להוסיף את המלח, פלפל, רוטב דגים, שום, וג ' ינג ' ר, ולעבד למשחה בסדר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את הבצל הירוק, צ ' ילה, כוסברה, עלי ליים כפיר, וביצה ודופק כמה פעמים כדי לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מעבירים לקערה. תערובת הצדפות יכולה להיות בקירור עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
כדי להפוך את רוטב טבילה, לשלב את כל החומרים בקערת מנה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
5
יוצקים שמן קוקוס לעומק של 1/4 אינץ ' למחבת ברזל יצוק רחבה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים בזהירות את תערובת הצדפות בכפית גדולה (מטגנים בקבוצות כדי למנוע צפיפות), מתאימים את החום במידת הצורך כדי לאפשר לעוגות להשחים בעדינות, ומבשלים כ -3 דקות. הפוך אותם, לשטח אותם בעדינות עם מרית, ומבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר, עד השחמה.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.