עוגות קוקוס הר לבן
לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, סוכר מגורען, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ציפוי הר לבן, קאפקייקס לבנים בסיסיים עם קרם קוקוס, ו עוגות קוקוס ליים עם ציפוי שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוסות cupcake עם ספינות נייר.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במשך כחמש דקות.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל ביצה.
מוסיף את הווניל ומכה היטב.עם כפית או מגרדת חובה כבדה, מערבבים במחצית הקמח. כאשר הקמח מעורבב, מערבבים בחלב הקוקוס. מערבבים עד מעורבב, ולאחר מכן מוסיפים את שאר תערובת הקמח ומערבבים עד חלקה.לחלק באופן שווה בין כוסות קאפקייקס ואופים במשך כ 22 דקות או עד קאפקייקס באביב בחזרה כאשר touched.To הפוך את הדובדבן, לשים את הסוכר, מים, חלבוני ביצה וקרם של טרטר בחלק העליון של דוד כפול. לחלופין, אתה יכול להשתמש קערת מתכת ולהגדיר אותו מעל מים רותחים. באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, להכות על גבוה עד קצף (על 1 דקה).
מניחים את החלק העליון של הדוד הכפול (או קערה) מעל מים רותחים ולהכות במהירות גבוהה במשך כ 7 דקות או עד ציפוי מחזיק פסגות המשרד.
הסר מהחום ומערבבים בתמציות. הכה עוד שתי דקות.שים כפית גדולה של זיגוג על העוגות.