קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות קטנות של לואיז

עוגות קטנות של לואיז
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה לא כזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לואיז עוגה, עוגיות נוטלה של לואיז, ו עוגת פודינג לימון של לואיז.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז 4 ו קו 12 חור מאפין פח עם מקרים. בקערת ערבוב גדולה להכות יחד את החמאה, 175 גרם של הסוכר ותמצית וניל עד אור ורך. לנצח את כל הביצה, ואחריו 4 החלמונים, לפני מכות קצרות בקמח, אבקת אפייה וחלב עד חלקה. מחלקים שני שלישים מהתערובת באופן שווה בין המקרים, ואז בראש המרכז של כל אחד עם 1 כפית ריבה. מחלקים את תערובת העוגה שנותרה מעל, באמצעות אצבע רטובה כדי להחליק אותה במקום כך שלא ניתן לראות ריבה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים במשך 18-22 דקות עד שיפוד דקר למרכז יוצא נקי. המתן עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר את העוגות לתבנית אפייה שטוחה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
תנור נמוך יותר 110c / 90c מאוורר / גז . באמצעות קערה גדולה ונקייה, לנצח את 4 חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז להמשיך לטאטא בזמן שאתה בהדרגה להוסיף את הסוכר 175g הנותרים. לנצח עד עבה ומבריק, ואז לקפל את הקוקוס ולהשתמש כפות של התערובת כדי העליון כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים במשך 30-35 דקות עד החלק החיצוני של מרנג הוא פריך, ואז מגניב לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "