קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות קטנות של לואיז

עוגות קטנות של לואיז
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה לא כזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לואיז עוגה, עוגיות נוטלה של לואיז, ו עוגת פודינג לימון של לואיז.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז 4 ו קו 12 חור מאפין פח עם מקרים. בקערת ערבוב גדולה להכות יחד את החמאה, 175 גרם של הסוכר ותמצית וניל עד אור ורך. לנצח את כל הביצה, ואחריו 4 החלמונים, לפני מכות קצרות בקמח, אבקת אפייה וחלב עד חלקה. מחלקים שני שלישים מהתערובת באופן שווה בין המקרים, ואז בראש המרכז של כל אחד עם 1 כפית ריבה. מחלקים את תערובת העוגה שנותרה מעל, באמצעות אצבע רטובה כדי להחליק אותה במקום כך שלא ניתן לראות ריבה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בישול פולנטהבישול פולנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים במשך 18-22 דקות עד שיפוד דקר למרכז יוצא נקי. המתן עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר את העוגות לתבנית אפייה שטוחה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
תנור נמוך יותר 110c / 90c מאוורר / גז . באמצעות קערה גדולה ונקייה, לנצח את 4 חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז להמשיך לטאטא בזמן שאתה בהדרגה להוסיף את הסוכר 175g הנותרים. לנצח עד עבה ומבריק, ואז לקפל את הקוקוס ולהשתמש כפות של התערובת כדי העליון כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים במשך 30-35 דקות עד החלק החיצוני של מרנג הוא פריך, ואז מגניב לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "