עוגות קטנות של לואיז
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. וזה לא כזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לואיז עוגה, עוגיות נוטלה של לואיז, ו עוגת פודינג לימון של לואיז.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז 4 ו קו 12 חור מאפין פח עם מקרים. בקערת ערבוב גדולה להכות יחד את החמאה, 175 גרם של הסוכר ותמצית וניל עד אור ורך. לנצח את כל הביצה, ואחריו 4 החלמונים, לפני מכות קצרות בקמח, אבקת אפייה וחלב עד חלקה. מחלקים שני שלישים מהתערובת באופן שווה בין המקרים, ואז בראש המרכז של כל אחד עם 1 כפית ריבה. מחלקים את תערובת העוגה שנותרה מעל, באמצעות אצבע רטובה כדי להחליק אותה במקום כך שלא ניתן לראות ריבה.
אופים במשך 18-22 דקות עד שיפוד דקר למרכז יוצא נקי. המתן עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר את העוגות לתבנית אפייה שטוחה.
תנור נמוך יותר 110c / 90c מאוורר / גז . באמצעות קערה גדולה ונקייה, לנצח את 4 חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז להמשיך לטאטא בזמן שאתה בהדרגה להוסיף את הסוכר 175g הנותרים. לנצח עד עבה ומבריק, ואז לקפל את הקוקוס ולהשתמש כפות של התערובת כדי העליון כל עוגה.
אופים במשך 30-35 דקות עד החלק החיצוני של מרנג הוא פריך, ואז מגניב לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "