עוגות ריזוטו עם צנוברים
עוגות ריזוטו עם צנוברים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו עגבניות עם צנוברים, ריזוטו אספרגוס עם צנוברים, ו ריזוטו עם רדיקיו, סולטנאס וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים ומרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ובצל קצוץ, ומטוגנים במשך 5 דקות.
מוסיפים את האורז, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת 1/2 כוס מרק, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את תערובת מרק הנותרים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
הסר את תערובת האורז מחום, ומערבבים את הפטרוזיליה, צנוברים, מלח ופלפל.
מורחים את תערובת האורז על תבנית אפייה, ומקררים במשך 20 דקות. מחלקים תערובת ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה. קציצות חפירה בקמח תירס.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 4 קציצות, ומבשלים 4 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות מעל; לבשל במשך 4 דקות או עד מחומם היטב. חזור על ההליך עם 1 כף שמן 4 קציצות.