קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגות שוקולד גבוהות

עוגות שוקולד גבוהות
מתכון שוקולד גבוהה עוגות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 430 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם כדורי חלב מאלט, קקאו תהליך הולנדי, סוכר איכותי מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות שוקולד גבוהות, קאפקייקס כובע שוקולד הפתעה של ולנטיין, ו קאפקייקס שוקולד עתירי חלבון עם ציפוי שעועית וניל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב קקאו ו -2 כוסות מים רותחים בקערה גדולה חסינת חום, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה; מצננים לחלוטין. מקציפים חמאה במיקסר עד לקבלת קרם; מוסיפים בהדרגה סוכר, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
שלב קמח ו -3 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין בתערובת קקאו, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה תמצית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שוקולדתמצית שוקולד
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מניחים כוסות אפייה מנייר בתבניות מאפינס של 2 (12 כוסות), ומצפים בתרסיס בישול; כף בלילה לכוסות, ממלאת שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
6
אופים במשך 12 עד 15 דקות. מגניב במחבתות על מתלים תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להכנת גנאש, מבשלים שמנת בסיר כבד שאינו אלומיניום על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל לאדות (לא להרתיח); מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מניחים שוקולד בקערת זכוכית. מוסיפים לאט לאט שמנת חמה לשוקולד, מקציפים במטרפה עד שהשוקולד נמס והתערובת מתמזגת היטב. התערובת תתעבה כשהיא מתקררת. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
ממלאים כל קאפקייק בגנאש שוקולד. למילוי קאפקייקס, הכניסו את קצה כף עץ או מסמרת למרכז הקאפקייק ליצירת חור. מלאו שקית מקפיא מפלסטיק עם רוכסן במילוי. השתמש במספריים או במספריים למטבח כדי לחתוך בערך 1/4 אינץ ' מפינה אחת של השקית; הכנס שקית לחור שבקאפקייק. סוחטים בעדינות עד שהמילוי מגיע לראש כל קאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מספריים מטבחמספריים מטבח
10
להכנת ציפוי שוקולד מקציפים תחילה 4 מרכיבים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה אבקת סוכר, מכים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. עושה 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
11
פרוסט כל עוגה עם ציפוי שוקולד באמצעות קצה מתכת מס ' 2ד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
קאפקייקסקאפקייקס
12
מזלפים כל אחד גנאש שוקולד חם, ומעליו כדור חלב 1 מאלט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב מלטאבקת חלב מלט
שוקולדשוקולד

מרכיבים