עוגות שוקולד גרמניות
עוגות שוקולד גרמניות הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שוקולד מריר, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. נסו עוגות שוקולד גרמניות, עוגות שוקולד גרמניות, ו עוגות שוקולד גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: גביעי מאפין מרופדים בכסף / בנייר כסף, כף גלידה במשקל 2 אונקיות וכדור גלידה 1/2 אונקיה
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 24 מחבתות מאפין רגיל עם כוסות מאפין.
השתמש כדור גלידה 2-אונקיה וחלק את הבלילה עוגת שוקולד באופן שווה לתוך כוסות מאפין. פופ המחבת בתנור ואופים 25 עד 30 דקות, הפיכת המחבתות באמצע. אתה תדע שזה נעשה כאשר קיסם שיניים מוכנס באמצע העוגות יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין במחבת על מדף.
מערבבים את הקרם, שוקולד, דבש וקפה בסיר על אש נמוכה. מערבבים עד חלקה.
שים את החלמונים, חלב התאדה, סוכר חום וחמאה בסיר נפרד.
מניחים אותו על חום בינוני ומבשלים עד שהסוכר מתמוסס והחמאה נמסה. המשך בישול, ערבוב כל הזמן עד עבה, 8 עד 10 דקות בערך.
תוריד את החום ומערבבים בוניל, מלח, קוקוס ופקאנים. אפשר להתקרר.
טובלים את הקאפקייקס המקוררים בזיגוג השוקולד.
מניחים על המדף ולתת זיגוג להקשיח. לגרוף את ציפוי על העוגות עם כדור גלידה 1/2 אונקיה גדושה.
לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח יחד על נייר קלף. עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, שמנת החמאה והסוכרים עד אור ורך, 4 או 5 דקות.
הוסף את הביצים שלך, 1 בכל פעם, ערבוב עד משולב לחלוטין לפני הוספת כל ביצה נוספת.
מערבבים בשוקולד ווניל, וודא לשלב ממש טוב. להפוך את המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את החומרים יבשים, לסירוגין עם החמאה, ב 3 קבוצות, החל וכלה בתערובת הקמח. הקפד לתת לו לערבב ביסודיות.