עוגות שוקולד וופי עם בננה קרם חמאה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידות Whoopie עם חמאה קרמל מלוח, פיסטוק-הל פשטידות Whoopie עם קרם חמאה רוזווטר, ו פשטידות לחם תירס Jalapeño עם דבש חמאה.
הוראות
עבור Woopie שוקולד קלאסי: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 375°f. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח על גיליון נייר שעווה. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה, קיצור, וסוכר חום במהירות נמוכה עד רק בשילוב. הגדל את המהירות למדיום והכה עד רך וחלק, על 3 דקות.
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עוד 2 דקות.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח וחצי מהחלב לבלילה ומכים נמוך עד שרק התאגדו. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת ואת החלב ומכים עד לשלב לחלוטין.
באמצעות כף, טיפה על 1 כף הבלילה על אחד גיליונות אפייה מוכן לחזור, ריווח אותם לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ 10 דקות כל אחד, או עד הפשטידות באביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות.
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות לפני העברת אותם מתלה להתקרר לחלוטין.
עבור קרם בננה: בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, מתחיל נמוך ומגדיל למהירות בינונית, עד שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים את המלח, מיץ ליים, וניל, ומכים עד חלקה, על 1 דקה.
הוסף את הסוכר ' ממתקים, 1 כוס בכל פעם, והכה על נמוך עד incorporated. הגדל את המהירות למדיום והכה עד אור ורך, על 3 דקות יותר.
הוסף סוכר ' ממתקים יותר לפי הצורך כדי לקבל את העקביות שאתה רוצה.