עוגות שוקולד חמות עם קרם מסקרפונה
עוגות שוקולד חמות עם קרם מסקרפונה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 838 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, 2 חמאה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגות שוקולד חמות, עוגות שוקולד חמות אישיות, ו עוגות שוקולד חמות עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל שש 6-אונקיה ramekins עם חמאה, ואבק קלות עם קמח. הגדר את ramekins על תבנית אפייה חסון. בקערה בטוחה במיקרוגל, להמיס את השוקולד עם החמאה; בואו להתקרר.
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את הביצים, חלמונים וסוכר במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 4 דקות. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות את השוקולד, ואז לקפל את קמח העוגה רק עד לא פסים להישאר.
כפית את הבלילה לתוך ramekins מוכן ואופים במשך 15 דקות, עד העוגות עלו, צמרות יבשים והמרכזים הם מעט jiggly.
בקערה, להכות את השמנת עם זרעי וניל, סוכר חום וגרידת לימון עד פסגות רכות טופס.
מוסיף את mascarpone ומיץ לימון והכה עד מעורבב.
הפעל את קצה סכין קטן סביב כל עוגה כדי לשחרר אותו, ואז unmold על צלחות. כף קרם mascarpone על העוגות ומקשטים עם דובדבנים brandied שבבי שוקולד.