עוגות שוקולד כפולות
עוגות שוקולד כפולות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 154 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר מגורען, תחליף ביצה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגות שוקולד כפולות, עוגות שוקולד כפולות, ו עוגות שוקולד כפולות.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מערבבים עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד משולב היטב (כ 3 דקות).
להוסיף תחליף ביצה וניל, להכות היטב.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר מגורען, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מקפלים בשוקולד. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מרופדת עם ספינות כוס מאפין.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קל במרכז או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה.