עוגות שוקולד לחות
קאפקייקס שוקולד לח דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-120 מנות. מנה אחת מכילה 29 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם כוסות אפיית נייר, תערובת עוגת שוקולד גרמנית, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגות שוקולד לחות, עוגות מזוגגות עם שוקולד לח, ו עוגיות שוקולד בננה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
הכה הראשון 5 מרכיבים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי רק עד מרכיבים יבשים הם לחות. הגדל את המהירות למדיום, והכה 1 עד 2 דקות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הקערה לפי הצורך.
מניחים כוסות אפייה נייר מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות אפייה, מילוי שני שליש מלא.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר cupcakes מן המחבתות כדי מדפי תיל, ולתת מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
עוגות שוקולד-מנטה: הכינו עוגות שוקולד לחות לפי ההוראות. הכן שוקולד חמאה לפי ההוראות, ערבוב 1/4 כוס קצוצה דק קרם דה menthe שוקולד מנטה.
מורחים עוגות עם קרם חמאה שוקולד.
מקשטים עם מגולח או קצוץ דק קרם דה מנתהמנטה שוקולד, אם תרצה בכך.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Andes Thins: Crme de Mente.