קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגות שפמנון

עוגות שפמנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגות שפמנון. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב סלט שמנת, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות שפמנון, עוגות שפמנון פריכות, ו מיני עוגות שפמנון.

הוראות

1
מניחים שפמנון בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים את המים, ומעכים את הדגים. מערבבים את הבצל, חרדל, רוטב לסלט, old Bay™, פירורי קרקר וביצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים עד מעורב באופן שווה.
4
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. צור את תערובת הדגים לקציצות, ומטגנים בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים על מגבות נייר, ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.