עוגות שקדים עם בננות ורוטב קרמל חם
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, שקדים blanched, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סופגניות חמות בנוסח la עם בננות ורוטב קרמל מתובל, בננות קרמל חמות, ו חלב שקדים חם עם בננות ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עשר מחבתות טרטלט מחורץ 4 אינץ ' עם תחתית נשלפת על תבנית אפייה. לרסס את המחבתות עם תרסיס שמן צמחי.
בקערה בינונית, לשלב את שקדים הקרקע עם קמח, חמאה, רום, וניל 2/3 כוס הסוכר. מקפלים את הבננות הקצוצות.
בקערה גדולה, לנצח את החלבונים ביצה עם מלח במהירות גבוהה עד קצף. לאט לאט לשפוך את הנותרים 2/3 כוס סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס.
באמצעות מרית גומי, מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה שקדים, 1 כוס בכל פעם.
מורחים את הבלילה באופן שווה את המחבתות מוכן ואופים במשך כ 20 דקות, או עד זהב המשרד במרכזים. בינתיים, פרוס את 4 הבננות שנותרו בעובי 1/4 אינץ ' באלכסון.
Unmold העוגות. מניחים כל אחד במרכז צלחת קינוח לכסות עם בננות פרוסות.
יוצקים את רוטב הקרמל החם על גבי ומגישים.