קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות

עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות
עוגות שקדים עם שוקולד פסיפלורה-רוטב פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס, ו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח ramekins.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
במעבד מזון, לעבד דבק שקדים וסוכר עד תערובת דומה חול דק, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
העברה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, ולאחר מכן להוסיף חמאה ופעימה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת גירוד למטה קערה לפי הצורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף וניל לנצח עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. לנפות על תערובת ממרח שקדים, ולאחר מכן לערבב עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ממרח שקדיםממרח שקדים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחלקים את הבלילה בין ramekins מוכן, החלקה צמרות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
העברת גיליון אפייה ואופים עד עוגות הם חום זהוב קפיץ לגעת, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
העברה למתלה להתקרר בעת ביצוע רוטב. (עוגות ניתן אפוי קדימה, להסיר ramekins, וקפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד שבוע 1. אפשר 4 שעות לעוגות להפשיר בטמפרטורת החדר. כדי לחמם מחדש, מניחים על קלף-נייר מצופה גיליון אפייה ואופים ב 177° במשך 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
העברת שוקולד קצוץ לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מערבבים יחד קרם ומיץ פסיפלורה. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 30 שניות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, מערבבים עד חלקה, על 30 שניות. מכסים בניילון נצמד ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
יוצקים על 2 כפות רוטב למרכז של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
הפעל סכין קטנה ודקה סביב הקצה הפנימי של 1 ramekin, ולאחר מכן הפוך על כף היד, באמצעות כף יד אחרת, להחטיף התחתון של ramekin לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
להעביר עוגה למתלה ולנפות סוכר ' קונדיטורים מעל, ולאחר מכן להעביר צלחת מוכנה. עוגות Unmold שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
4
מגישים באופן מיידי.