עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות
עוגות שקדים עם שוקולד פסיפלורה-רוטב פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס, ו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח ramekins.
במעבד מזון, לעבד דבק שקדים וסוכר עד תערובת דומה חול דק, 10 עד 15 שניות.
העברה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, ולאחר מכן להוסיף חמאה ופעימה עד אור ורך, על 2 דקות.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת גירוד למטה קערה לפי הצורך, על 1 דקה.
להוסיף וניל לנצח עד incorporated, על 30 שניות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. לנפות על תערובת ממרח שקדים, ולאחר מכן לערבב עד incorporated, על 30 שניות.
מחלקים את הבלילה בין ramekins מוכן, החלקה צמרות.
העברת גיליון אפייה ואופים עד עוגות הם חום זהוב קפיץ לגעת, כ 30 דקות.
העברה למתלה להתקרר בעת ביצוע רוטב. (עוגות ניתן אפוי קדימה, להסיר ramekins, וקפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד שבוע 1. אפשר 4 שעות לעוגות להפשיר בטמפרטורת החדר. כדי לחמם מחדש, מניחים על קלף-נייר מצופה גיליון אפייה ואופים ב 177° במשך 10 דקות.)
העברת שוקולד קצוץ לקערה קטנה.
בסיר קטן מעל חום מתון, מערבבים יחד קרם ומיץ פסיפלורה. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 30 שניות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, מערבבים עד חלקה, על 30 שניות. מכסים בניילון נצמד ומתחממים.
יוצקים על 2 כפות רוטב למרכז של כל צלחת.
הפעל סכין קטנה ודקה סביב הקצה הפנימי של 1 ramekin, ולאחר מכן הפוך על כף היד, באמצעות כף יד אחרת, להחטיף התחתון של ramekin לשחרר עוגה.
להעביר עוגה למתלה ולנפות סוכר ' קונדיטורים מעל, ולאחר מכן להעביר צלחת מוכנה. עוגות Unmold שנותרו באותו אופן.