קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות

עוגות שקדים עם שוקולד פסיון-רוטב פירות
עוגות שקדים עם שוקולד פסיפלורה-רוטב פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס, ו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במעבד מזון, לעבד דבק שקדים וסוכר עד תערובת דומה חול דק, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העברה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, ולאחר מכן להוסיף חמאה ופעימה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת גירוד למטה קערה לפי הצורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף וניל לנצח עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. לנפות על תערובת ממרח שקדים, ולאחר מכן לערבב עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
ממרח שקדיםממרח שקדים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחלקים את הבלילה בין ramekins מוכן, החלקה צמרות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
העברת גיליון אפייה ואופים עד עוגות הם חום זהוב קפיץ לגעת, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
העברה למתלה להתקרר בעת ביצוע רוטב. (עוגות ניתן אפוי קדימה, להסיר ramekins, וקפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד שבוע 1. אפשר 4 שעות לעוגות להפשיר בטמפרטורת החדר. כדי לחמם מחדש, מניחים על קלף-נייר מצופה גיליון אפייה ואופים ב 177° במשך 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
העברת שוקולד קצוץ לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מערבבים יחד קרם ומיץ פסיפלורה. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 30 שניות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, מערבבים עד חלקה, על 30 שניות. מכסים בניילון נצמד ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
יוצקים על 2 כפות רוטב למרכז של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
הפעל סכין קטנה ודקה סביב הקצה הפנימי של 1 ramekin, ולאחר מכן הפוך על כף היד, באמצעות כף יד אחרת, להחטיף התחתון של ramekin לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
להעביר עוגה למתלה ולנפות סוכר ' קונדיטורים מעל, ולאחר מכן להעביר צלחת מוכנה. עוגות Unmold שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
4
מגישים באופן מיידי.