עוגות שקדים עם תרד ומשמש
עוגות שקדים ממולאות בתרד ומשמש הן צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. אם יש לך משקולות עוגה, מחבתות טארט, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטו & ריקוטה-אספרגוס מלא ועוגות צנון, דגנים ועוגות חלביות / / שוקולד מריר ופרי מלא, ו עוגות משמש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. ריסוס 4 מחבתות טארט עם תרסיס nonstick.
חותכים את קרום העוגה לרביעיות, ומכניסים כל חתיכה למחבת טארט, לחיצה על כך שהוא מתאים וגוזם קצוות רופפים. ממלאים שעועית יבשה או משקולות עוגה, ואופים על תבנית אפייה 15-20 דקות, או עד הקצוות הם חום זהוב.
בואו להתקרר על מתלה, ולאחר מכן להסיר שעועית או משקולות עוגה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה או ווק.
להוסיף שום ומבשלים על חום נמוך עד שהוא הופך רק גוון כהה יותר; להפוך את החום בינוני, להוסיף תרד ו לטחון, עובד 2 קבוצות אם מחבת לא מספיק גדול. מערבבים בעדינות משמשים וחמאה בעוד התרד הוא עדיין חם, ואז מפזרים שקדים.
ממלאים כל פגז טארט בתערובת תרד ומגישים מיד.