עוגות תה שרי וגלייז
צריכים קינוח ללא חלב? עוגות תה שרי וגלייז יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-24 מנות. תמורת 46 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, פודינג וניל ופאי, ותערובת עוגה של קונדיטורים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-38 דקות. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות תה חמאת דלעת עם זיגוג תפוזים, עוגות תה לימון מאיר עם זיגוג רימונים ובצלי ברוקולי ופנינה עם זיגוג שרי.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 תבניות מאפינס (12 כוסות) בתבניות נייר מאפינס.
מערבבים תערובת עוגה, תערובת פודינג, שרי, שמן, ביצים ואגוז מוסקט בקערה גדולה. מקציפים 2 דקות, או עד לקבלת תערובת אחידה. מזלפים את הבלילה לתוך כוסות מאפינס מוכנות, ממלאים כל 2/3 מלא.
אופים במשך 18 דקות, או עד להזהבה בהיר מלמעלה. מצננים לחלוטין על רשת.
כשהקאפקייקס קרירים, קרח אותם בעזרת מרית קטנה או סכין חמאה.
מניחים לשבת עד שהזיגוג מתייצב.
מניחים עלי ורדים ורודים מסוכרים על החלק העליון של כל קאפקייקס. עורמים 3 מעמדי עוגת זכוכית זה על גבי זה. מסדרים קאפקייקס בכל שכבה.
מנפים סוכר קונדיטורים לקערה גדולה. מוסיפים את השרי בהדרגה תוך טריפה עד לקבלת תערובת חלקה. לא להקרח קאפקייקס עד שהם מתקררים לחלוטין.
מקציפים 2 חלבונים בקערה בינונית עד לקבלת קצף. בעזרת מברשת דקה, מרחו שכבה דקה של חלבוני ביצה על שני הצדדים של כל עלה כותרת.
מפזרים בצורה אחידה סוכר מגורען. מנערים את עודפי הסוכר ומניחים לייבוש מלא על רשת, כשעתיים, או מניחים להתייבש למשך הלילה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Totus Tuus Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
![טוטוס טווס קאווה]()
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.