עוגות תותים אישיות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגות תות אישיות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 319 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש תותים, חמאה, מלח ונענע. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 44 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 48% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוגות תות בודדות , עוגות תות בודדות ועוגות תות אישיות .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
בקערת ערבוב בינונית, לזרוק את התותים ו-1/4 כוס סוכר יחד. מניחים בצד עד להגשה.
בקערה של מעבד מזון, טורפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ו-3 כפות סוכר. לאחר מכן דופקים פנימה את קוביות החמאה הקרות עד שנוצרת ארוחה גסה. הופכים את תערובת הקמח לקערת ערבוב גדולה ויוצרים גומה במרכז.
יוצקים פנימה 2/3 כוס חצי-חצי ומערבבים בעדינות עם מרית או מזלג גומי, שימו לב לא לערבב יתר על המידה את הבצק או שהביסקוויטים יהיו קשים.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ומקפלים אותו על עצמו כמה פעמים עד שהוא פשוט נצמד. טופחים את הבצק לעובי של 3/4 אינץ' וחותכים 8 ביסקוויטים עגולים בגודל 3 אינץ'.
מעבירים את הביסקוויטים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מברישים את החלק העליון של כל ביסקוויט בחצי-חצי הנותר ומפזרים על כל אחד כפית סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות או עד שהביסקוויטים תפחו וצבעם חום זהוב בהיר.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מחלקים כל ביסקוויט, כף מעט תותים על החלק התחתון, ואז קצפת ומעל את חצי הביסקוויט השני.
מקשטים עם נענע טרייה ועוד תותים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת תותים עם קרם שרי, פורט ויין פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "