קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תירס תות

עוגות תירס תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עוגות תירס תות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 328 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, שימורי תות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, עוגות תירס, ו תירס ועוגות בקלה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.מצפים קלות תבנית מאפינס בת 6 כוסות בתרסיס בישול. מכינים את בלילת מאפינס התירס כשהתווית מכוונת, ואז מערבבים פנימה את הקמח, גרידת הלימון והווניל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד שהקצוות מוגדרים והמרכזים רכים אך לא רטובים, 10 עד 12 דקות. בינתיים זורקים את התותים ושמורות התות בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תותשימורי תות
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוציאים את עוגות התירס מהתנור. לחץ בעדינות על גב כפית למרכז כל אחת מהן כדי לבצע כניסה כשליש מהדרך לעוגה. כף כ -2 כפיות מתערובת התותים לכל כניסה, ולחץ למילוי הדוק. (שמור את תערובת פירות היער שנותרה לציפוי.) מחזירים את העוגות לתנור וממשיכים לאפות עד להזהבה בלבד, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תנו לעוגות להתקרר בתבנית על מתלה, 5 דקות, ואז הוציאו מהתבנית והניחו להתקרר 10 דקות נוספות. בינתיים מקציפים במיקסר את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות רכות. מעל את העוגות עם תערובת פירות היער שנותרה ומגישים עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
צילום: אנטוניס אכילוס