עוגות תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל טחון, גבינת צ'דר, גבינת מונטריי ג' ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), עוגות תפוחי אדמה, ו עוגות פירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים תפוחי אדמה במשך 25-30 דקות או עד רך בעיקר, אבל עדיין קצת מוצק. עוגות תפוחי אדמה יחזיקו יחד הכי טוב כאשר תפוחי האדמה הם לא לגמרי mushy.As תפוחי האדמה מרתיחים להפוך את סלסה החווה הרועה על ידי שילוב כל החומרים בקערה קטנה. כיסוי וצינה עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב ראנץ
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מסננים תפוחי אדמה ומחית עם עורות על בקערה בינונית. ואל תרסקי יותר מדי, רק תוודאי שיש חתיכות קטנות של תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את המרכיבים הנותרים של עוגת תפוחי אדמה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מערבבים פירורי לחם עם קמח 1 כפית שמיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים ביצה מוכה וחלב בקערה גדולה אחרת.מדוד כ 1/2 כוס תערובת תפוחי אדמה לידיים שלך ולעצב לתוך פטי בערך בגודל של קציצת המבורגר.זרוק תערובת תפוחי אדמה לתוך תערובת לחם, ולאחר מכן לתוך ביצה & חלב, ולאחר מכן בחזרה לתוך תערובת לחם. הקפד לכסות את כל פני השטח עם breading. מסדרים את עוגות תפוחי האדמה על צלחת, לחזור על התהליך עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים.מכסים ומקררים את עוגות תפוחי האדמה במשך שעה אחת, כך שהם יהיו בטוחים להישאר יחד כאשר מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
חימום התקצרות במחבת על אש בינונית-נמוכה.צריך להיות בערך 1" של קיצור במחבת.מטגנים את עוגות תפוחי האדמה בשמן 2-4 דקות או עד חום זהוב, ולאחר מכן לנקז על מתלה או מגבות נייר.