קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

עוגות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, תפוח, ושמנת חזרת

עוגות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, תפוח, ושמנת חזרת
עוגות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, תפוח, שמנת חזרת דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 297 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . אם יש לכם מלח, פלפל, panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. וזה לא כזה אדיר. נסו פורל מעושן עם תפוח - שמנת חזרת על פנקייק תפוחי אדמה, פורל מעושן עם שמנת חזרת, ו פורל מעושן קרמי עם תפוח וחזרת על לחם חום פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 12 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים תפוחי אדמה, ומעבירים לקערה גדולה. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה; מערבבים שמנת, חמאה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
4
צורה על תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לתוך 1 1/2 - עד 2 אינץ ' קציצות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
צחצח קציצות עם ביצה, ודלות בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים עוגות תפוחי אדמה; מבשלים, בקבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מסננים על מגבות נייר, העליון עם פורל מעושן, תפוח, שמנת חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פורל מעושןפורל מעושן
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®