עוגות תפוחי אדמה פריך
עוגות תפוחי אדמה פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 22 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חמאה, צ'ייב וגבינה בצל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוגות פירה פריך, עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), ו עוגות סרטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את פירה, 1 כוס panko, ביצה מוכה. לעצב את תערובת תפוחי האדמה לתוך קציצות 3 אינץ'. לדלות את הקציצות הנותרים 1 כוס panko.
במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני, להוסיף את שמן צמחי.
מוסיפים חצי מהקציצות ומבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. חזור על ההליך עם יותר שמן, במידת הצורך, ואת הקציצות שנותרו.
מרתיחים את תפוחי האדמה עד הסוף.
יוצקים את תפוחי האדמה לתוך קערה בינונית ומוסיפים גבינת שמנת וחמאה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועכים את תפוחי האדמה כדי עקביות הרצוי.