עוגות תפוחים בודדות
עוגת תפוחים בודדת היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קינמון בודדים-עוגות תפוחים, עוגות משמש בודדות, ו עוגות מרנג לימון בודדות.
הוראות
כדי להכין עוגות, קו גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים שמן וחמאה בקערה קטנה, ערבוב טוב.
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (כיסוי גיליונות הנותרים כדי למנוע ייבוש); מברשת קלה עם תערובת שמן. חזור על ההליך עם הנותרים 9 פילו גליונות ותערובת שמן הנותרים. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד.
חותכים דרך שכבות פילו לרוחב עם סכין חדה כדי ליצור 2 (14 x 4 1/2 אינץ') רצועות; לחתוך כל רצועה לתוך 4 (4 1/2 x 3 1/2 אינץ') מלבנים כדי ליצור 8 מלבנים. בזהירות למקם מלבנים על תבנית אפייה מוכן.
מסדרים פרוסות תפוח באופן שווה על מלבנים.
שלב 2 כפיות סוכר וקינמון; מפזרים תערובת סוכר על תפוחים.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד השחמה. מגניב מעט על מתלה חוט.
כדי להכין זיגוג, לשלב 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד על אש בינונית נמוכה; לבשל 13 דקות, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. כיסוי, להגדיל את החום בינוני, ומרתיחים 1 דקה. (זה ימוסס כל גבישי סוכר נצמדים לצדדים של מחבת.) לחשוף ומרתיחים 10 דקות נוספות או עד הזהב. (אל תערבבי.)
הסר מהחום; תן לעמוד 1 דקה. עבודה במהירות, בעדינות מברשת זיגוג על תפוחים.