עוגות תפוחים ותבלינים קלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוח ותבלינים קל. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 3 דקות. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, תערובת עוגת תבלינים, ציפוי שמנת עשיר וקרם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ורכות, סוכר ותבלינים עוגות רוק, ו מיני אגס אוכמניות ספייס עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). הפוך, אופים ועוגה מגניב כמו ביים על תיבת לשני סיבובים 9 אינץ'.
מניחים כל עוגה על צלחת הגשה.
מורחים 1 יכול עוגה מילוי על כל עוגה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. כפור הצדדים של עוגות עם ציפוי. כפית שנותרה ציפוי לשקית קישוט. ציפוי צינור סביב קצה העליון של כל עוגה. אחסן היטב מכוסה במקרר.