קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 12 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוגות תפוחים מטוגנות

עוגות תפוחים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות תפוחים מטוגנים. מנה אחת מכילה 2303 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 198 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 12 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הקמח עם מלח וסוכר בקערה גדולה. לזרוק חצי חמאה ושומן בקמח כדי מעיל, ולאחר מכן להשתמש בבלנדר מאפה או סכינים או האצבעות שלך לחתוך את השומנים עד אפונה בגודל או קצת יותר קטן. לזרוק את שאר החמאה ושומן לתוך התערובת, ואז לחתוך שוב עד התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה חתיכות גדולות יותר של שומן לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שומן חזירשומן חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
השתמש באצבע כדי לצייר תעלה במורד מרכז התערובת, ומפזרים על 2 כפות של המים במורד התעלה ומסביב מחוץ לקמח. לזרוק את הקמח עם המים באמצעות האצבעות או מרית גומי. חזור עד הבצק מגיע יחד בגושים מדובללים. להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ולהשתמש העקב של היד שלך כדי למרוח חתיכות של בצק ממך. אסוף את הבצק יחד עם מגרד מאפה ולחץ לתוך דיסק גדול. לעטוף בחוזקה ומקרר כמה שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק רק קצת עבה יותר 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים עיגולים 5 אינץ', מניחים על קלף על תבנית אפייה, ומצננים בזמן שאתה מכין את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
8
מוסיף את קלבדוס ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
9
מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
מוסיפים את מיץ לימון, קינמון וג ' ינג ' ר ומבשלים עד התפוחים הם caramelized ורק מבושל דרך, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
11
לגרד לתוך קערה רדודה או על תבנית אפייה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מניחים 1 ממעגלי הבצק על משטח שטוח ומניחים כמה כפות של מילוי התפוח על חצי מכל עיגול של בצק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
מברישים מעט מים קרים סביב היקף הבצק ומקפלים אותו לחצי כך שהצד השני יורד מעל מילוי התפוח. לאטום את העוגה ולעשות קצה דקורטיבי על ידי לחיצה על הקצוות של הבצק יחד עם החלק האחורי של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
14
מניחים את העוגות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף כדי להירגע במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
15
מחממים את השמן בסיר גדול עד שהוא מגיע 360 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק. מטגנים את העוגות, 2 בכל פעם עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
הסר עם כפית מחוררת לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
17
תן לנקז במשך 10 שניות ואז לזרוק עם סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
18
לשרת.