קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 12 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוגות תפוחים מטוגנות

עוגות תפוחים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות תפוחים מטוגנים. מנה אחת מכילה 2303 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 198 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 12 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הקמח עם מלח וסוכר בקערה גדולה. לזרוק חצי חמאה ושומן בקמח כדי מעיל, ולאחר מכן להשתמש בבלנדר מאפה או סכינים או האצבעות שלך לחתוך את השומנים עד אפונה בגודל או קצת יותר קטן. לזרוק את שאר החמאה ושומן לתוך התערובת, ואז לחתוך שוב עד התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה חתיכות גדולות יותר של שומן לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שומן חזירשומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
השתמש באצבע כדי לצייר תעלה במורד מרכז התערובת, ומפזרים על 2 כפות של המים במורד התעלה ומסביב מחוץ לקמח. לזרוק את הקמח עם המים באמצעות האצבעות או מרית גומי. חזור עד הבצק מגיע יחד בגושים מדובללים. להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ולהשתמש העקב של היד שלך כדי למרוח חתיכות של בצק ממך. אסוף את הבצק יחד עם מגרד מאפה ולחץ לתוך דיסק גדול. לעטוף בחוזקה ומקרר כמה שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק רק קצת עבה יותר 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים עיגולים 5 אינץ', מניחים על קלף על תבנית אפייה, ומצננים בזמן שאתה מכין את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8
מוסיף את קלבדוס ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
9
מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10
מוסיפים את מיץ לימון, קינמון וג ' ינג ' ר ומבשלים עד התפוחים הם caramelized ורק מבושל דרך, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
לגרד לתוך קערה רדודה או על תבנית אפייה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מניחים 1 ממעגלי הבצק על משטח שטוח ומניחים כמה כפות של מילוי התפוח על חצי מכל עיגול של בצק.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מברישים מעט מים קרים סביב היקף הבצק ומקפלים אותו לחצי כך שהצד השני יורד מעל מילוי התפוח. לאטום את העוגה ולעשות קצה דקורטיבי על ידי לחיצה על הקצוות של הבצק יחד עם החלק האחורי של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
14
מניחים את העוגות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף כדי להירגע במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מחממים את השמן בסיר גדול עד שהוא מגיע 360 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק. מטגנים את העוגות, 2 בכל פעם עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
הסר עם כפית מחוררת לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
17
תן לנקז במשך 10 שניות ואז לזרוק עם סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
18
לשרת.