עוגות תפוחים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות תפוחים מטוגנים. מנה אחת מכילה 2303 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 198 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 12 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות מטוגנות תפוחים, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הקמח עם מלח וסוכר בקערה גדולה. לזרוק חצי חמאה ושומן בקמח כדי מעיל, ולאחר מכן להשתמש בבלנדר מאפה או סכינים או האצבעות שלך לחתוך את השומנים עד אפונה בגודל או קצת יותר קטן. לזרוק את שאר החמאה ושומן לתוך התערובת, ואז לחתוך שוב עד התערובת דומה ארוחה גסה עם כמה חתיכות גדולות יותר של שומן לאורך כל הדרך.
השתמש באצבע כדי לצייר תעלה במורד מרכז התערובת, ומפזרים על 2 כפות של המים במורד התעלה ומסביב מחוץ לקמח. לזרוק את הקמח עם המים באמצעות האצבעות או מרית גומי. חזור עד הבצק מגיע יחד בגושים מדובללים. להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות ולהשתמש העקב של היד שלך כדי למרוח חתיכות של בצק ממך. אסוף את הבצק יחד עם מגרד מאפה ולחץ לתוך דיסק גדול. לעטוף בחוזקה ומקרר כמה שעות לפני השימוש.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק רק קצת עבה יותר 1/8 אינץ'.
חותכים עיגולים 5 אינץ', מניחים על קלף על תבנית אפייה, ומצננים בזמן שאתה מכין את המילוי.
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה מעט, על 5 דקות.
מוסיף את קלבדוס ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את מיץ לימון, קינמון וג ' ינג ' ר ומבשלים עד התפוחים הם caramelized ורק מבושל דרך, כ 10 דקות יותר.
לגרד לתוך קערה רדודה או על תבנית אפייה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים 1 ממעגלי הבצק על משטח שטוח ומניחים כמה כפות של מילוי התפוח על חצי מכל עיגול של בצק.
מברישים מעט מים קרים סביב היקף הבצק ומקפלים אותו לחצי כך שהצד השני יורד מעל מילוי התפוח. לאטום את העוגה ולעשות קצה דקורטיבי על ידי לחיצה על הקצוות של הבצק יחד עם החלק האחורי של מזלג.
מניחים את העוגות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף כדי להירגע במשך 30 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול עד שהוא מגיע 360 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק. מטגנים את העוגות, 2 בכל פעם עד חום זהוב, על 2 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
תן לנקז במשך 10 שניות ואז לזרוק עם סוכר קינמון.