עוגות תפוחים עם גלידת וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוחים עם גלידה Vanillan. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תפוחים גלאן, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו גלידת וניל צ'אי, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו עוגות תפוחים כפריות עם קלבדוס קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
לקלף תפוחים, הזמנת עורות. מערבבים יחד מים ו 6 כפות סוכר בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן לגרד זרעים שעועית וניל ולהוסיף תרמיל.
הוסף עורות תפוחים שמורים ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום ולתת לעמוד 10 דקות.
יוצקים דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרדדים גיליון מאפה 1 לתוך ריבוע 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, ולאחר מכן לחתוך לחצי ולהעביר ל 1 של גיליונות אפייה. חזור עם שאריות גיליון מאפה, העברה לתבנית אפייה שנייה.
חצי תפוחים לאורך, ואז הליבה עם קאטר מלון-כדור או כף קטנה לחתוך לרוחב לפרוסות דקות מאוד (1/8 אינץ ' עבה או פחות), שמירה על חצאי תפוח ללא פגע. מאוורר פרוסות תפוח מעט, שמירה על צורת תפוח, ולאחר מכן לארגן 3 חצאים בשורה על כל חתיכת מאפה, משאיר גבול 2/3 אינץ ' על כל הצדדים.
מברשת הגבול בקלילות עם סירופ לקפל על 1/3 אינץ ' לגעת קצוות של תפוחים. Crimp קצוות עם מזלג, ולאחר מכן מברשת תפוחים וקצוות של בצק עם סירופ (שאריות סירופ הנותרים).
מברשת תפוחים לחלוטין עם חמאה מומסת, ואז מפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות סוכר.
אופים טארטים בשליש העליון והתחתון של התנור 20 דקות, ולאחר מכן לעבור מיקום של יריעות ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 ° F.
אופים עוגות עד הקצוות הם זהובים, 15 עד 20 דקות יותר. (אם קצוות מאפה אינם משחימים באופן שווה, לסובב עוגות 180 מעלות על הסדינים באמצע האפייה.)
בעוד טארטים אופים, מרתיחים את הסירופ הנותר על חום מתון עד מופחת כ 1/4 כוס, 30 שניות עד 1 דקה.
בואו טארטים לעמוד 5 דקות, ואז מברשת תפוחים חמים עם סירופ הנותרים.
* טארטים ניתן להרכיב (אבל לא זרועים סוכר או אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מפזרים תפוחים עם סוכר רק לפני האפייה.* טארטים ניתן אפוי 4 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.