עוגות תפוחים קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות תפוח קרמל. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגות תפוחים קרמל, עוגות תפוחים קרמל, ו עוגות תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה, ערבוב עד מעורבב. מערבבים בתפוח.
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין.
כדי להכין ציפוי, להמיס חמאה 3 qt. סיר כבד מעל חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב מתאדה, סודה לשתייה וסירופ תירס; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ולתת מגניב לחלוטין (כ 1 שעה).
מעבירים לקערה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר לתערובת קרמל, להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. לנצח במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. השתמש באופן מיידי. עושה 3 כוסות.
כפור כל עוגה עם ציפוי קרמל מיושן. מעל כל אחד עם אגוזי פקאן קלויים, אם תרצה, 1 תפוח סרטן טרי.