עוגיות אבקת האפייה של סבתא
עוגיות אבקת האפייה של סבתא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 174 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. . אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 34%. נסו אפיית אבקת ביסקוויטים, אפיית אבקת ביסקוויטים, ו אפיית אבקת ביסקוויטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מנפים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קרם טרטר ומלח לקערה. השתמש חותך מאפה לקצוץ ירקות קיצור לתוך תערובת הקמח עד שהוא דומה פירורים גסים.
לטאטא ביצה וחלב יחד בקערה נפרדת לאט להוסיף תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב כפי שאתה שופך, עד הבצק הוא רטוב ומעורב היטב. זרוק בצק על ידי כפות על תבנית אפייה ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד ביסקוויטים עלו והם חום זהוב, 10 עד 12 דקות.