עוגיות אגוזי לוז שוקולד (Nocciolini)
עוגיות אגוזי לוז שוקולד (Nocciolini) דורש כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2132 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 127 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, סוכר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות חתוכות שוקולד-Raspberry, עוגיות שוקולד ליל כל הקדושים, ו עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל לעמוד עד מעורבב היטב, או מערבולת במעבד מזון.
מוסיפים עמילן תירס וקמח ומכים במהירות נמוכה, או מערבלים, עד שהבצק מתחבר והוא חלק מאוד.
לגלגל כל חלק בין גיליונות נייר קלף לתוך 1/8-in.- עבה עגול. מחסנית להקפיא סיבובים על תבנית אפייה עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי לחתוך, על 20 דקות.
הרם את קלף, לחתוך בצק עם מקומח 1 1/2-ל 2-in.- חותך רחב, ולהעביר גיליונות אפייה ungreased, מרווח מעט זה מזה. לאסוף שאריות, refreeze, ו reroll לפי הצורך.
אופים עוגיות עד הזהב אור, 10 עד 14 דקות, החלפת עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
מורחים חצי מעוגיות בצדדים שטוחים עם מעיל נדיב של ממרח אגוזי לוז שוקולד, ואז מעל כל אחד עם עוגייה שנייה.
המשך קדימה: עד 3 ימים, מאוחסן אטום.
הערה: analaysis תזונתי הוא לכל 1 1/2-in. עוגיית סנדוויץ.