עוגיות אגוזי פקאן שיבולת שועל
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שיבולת שועל מיושנת, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות אגוזי פקאן שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פקאן מיושנות, ו עוגיות פקאן וצימוקים רום שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את הפקאן על מחבת ואופים במשך 5 דקות, עד פריך. להפריש להתקרר. קוצצים מאוד גס.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען יחד במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ואת הוניל.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח יחד לקערה בינונית. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה.
מוסיף את שיבולת השועל, צימוקים, פקאן ומערבבים רק עד בשילוב.
באמצעות סקופ גלידה קטן או כף, זרוק תלוליות של 2 אינץ ' של בצק על מחבתות גיליון מרופדות בנייר קלף. לשטח מעט עם יד לחה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, עד השחמה קלה.
להעביר את העוגיות מתלה אפייה מגניב לחלוטין.