זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שיבולת שועל מיושנת, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות אגוזי פקאן שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פקאן מיושנות, ו עוגיות פקאן וצימוקים רום שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את הפקאן על מחבת ואופים במשך 5 דקות, עד פריך. להפריש להתקרר. קוצצים מאוד גס.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען יחד במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ואת הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
סוכר חום
וניל
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
5
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח יחד לקערה בינונית. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיף את שיבולת השועל, צימוקים, פקאן ומערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
פקאנים
שיבולת שועל
7
באמצעות סקופ גלידה קטן או כף, זרוק תלוליות של 2 אינץ ' של בצק על מחבתות גיליון מרופדות בנייר קלף. לשטח מעט עם יד לחה.