קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות אגוזי פקאן שיבולת שועל

עוגיות אגוזי פקאן שיבולת שועל
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שיבולת שועל מיושנת, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות אגוזי פקאן שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים פקאן מיושנות, ו עוגיות פקאן וצימוקים רום שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את הפקאן על מחבת ואופים במשך 5 דקות, עד פריך. להפריש להתקרר. קוצצים מאוד גס.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען יחד במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ואת הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח יחד לקערה בינונית. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיף את שיבולת השועל, צימוקים, פקאן ומערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
פקאניםפקאנים
שיבולת שועלשיבולת שועל
7
באמצעות סקופ גלידה קטן או כף, זרוק תלוליות של 2 אינץ ' של בצק על מחבתות גיליון מרופדות בנייר קלף. לשטח מעט עם יד לחה.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
קרםקרם
בצקבצק
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
8
אופים במשך 12 עד 15 דקות, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
להעביר את העוגיות מתלה אפייה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות