עוגיות אגוזי שקדים פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות אגוזי שקדים פקאן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-637 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך רסק תפוחים, חלמון ביצה, קמח שקדים blanched, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות אגוזים שקדים-Treat Of The Week, עוגות פאי אגוזי פקאן דביקות, דביקות ודביקות., ו קינואה אדומה עם שומשום שקדים.
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים יחד את קמח השקדים, פקאנים קצוצים, סוכר קוקוס, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה, סירופ מייפל, שמן זית, ורסק תפוחים.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש ומערבבים כדי ליצור בצק.מחלקים את הבצק לשניים.
רול כל חצי לתוך יומן על 6 אינץ 'ארוך 1-1/2 כדי 2 אינץ' בקוטר. לעטוף את שני יומני בניילון נצמד להקפיא במשך 1-2 שעות.מחממים את התנור ל 350ºF. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. חותכים את יומני הבצק הקפואים לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מניחים את העוגיות כ 2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מרופדת. לחץ בעדינות על פקאן חצי למרכז של כל עוגייה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות עד חום זהוב וריחני. מגניב לחלוטין לפני ההגשה. לאחסן במיכל אטום.