עוגיות אוכמניות שיבולת שועל ענבים אגוזים
עוגיות אוכמניות שיבולת שועל ענבים אגוזים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 148 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אגוזי ענבים-עוגיות חמוציות שיבולת שועל, בריא ענבים אגוזים שיבולת שועל חמוציות עוגיות, ו עוגיות ענבים-אגוזים.
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים שלישיים עליונים ותחממים תנור ל-350 ° F. קו 2 תבנית אפייה עם נייר קלף.
שיבולת שועל טוסט במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 6 עד 8 דקות.
העברה לקערה בינונית. מערבבים בקמח, ענבים-אגוזים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. תניח בצד.
לחסל מחבת. ממיסים חמאה על אש בינונית. מבשלים עד להשחמה, 6 עד 8 דקות, מחבת מתערבלת מדי פעם. החמאה תקצף במהלך הבישול; הקצף השקוע הוא אינדיקטור שזה כמעט נעשה. לאחר המוצקים הם חום קרמל להסיר מחבת מחום ומיד לשפוך חמאה לתוך קערה גדולה, גירוד בכל המוצקים.
להקציף סוכר, ביצה, ווניל לחמאה חומה. עם כף עץ או מרית גומי, מערבבים בתערובת שיבולת שועל.
מערבבים עד רק בשילוב. מערבבים באוכמניות.
זרוק את הבצק על ידי ערימות כפות על גיליונות אפייה מוכנים, ריווח אותם על 2 סנטימטרים זה מזה. לשטח את הבצק מעט עם קצות אצבעות.
אופים עוגיות עד הזהב, 12 עד 14 דקות, לסירוגין גיליונות באמצע אפייה.
העברה למדפים קירור, עוגיות מגניב על גיליונות עד המשרד, 5 עד 10 דקות.
העברת עוגיות ישירות מדפי קירור מגניב לחלוטין.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר לחלוטין.