קושימומחה
מוכן ב1 ש, 24 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות אוריאו

עוגיות אוריאו
ביסקוטי אוריאו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 24 דקות. אם יש לך שוקולד חצי מתוק של בייקר, אבקת אפייה calumet, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות אוריאו-עוגיות ... , עוגיות שוקולד Oreo תחתית עם ציפוי אוריאו חמאת בוטנים, ו כדורי עוגיות אוריאו וסנומן + עוגיות ממולאות Oreo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים סוכר, חמאה, ביצים ווניל בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב. מערבבים עוגיות קצוצות. מחלקים בצק לשניים. השתמש בידיים משוריינות לעצב כל חצי לתוך כיכר 9x3 אינץ ' על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים 25 עד 30 דקות. או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
חותכים כל כיכר באלכסון לפרוסות 16 (בעובי 1/2 אינץ').
6
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למעלה, על אותו גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים 10 עד 12 דקות. בכל צד או עד קלוי קלות משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
9
טפטוף מקורר ביסקוטי עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.