עוגיות אניס איטלקיות
המתכון האיטלקי עוגיות אניס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מספק כ 48 מנות . יש קינוח זה 66 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שקדים, אניסיד, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: עוגיות אניס, עוגיות אניס, ו עוגיות אניס חלביות.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואבקת אפייה, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים סוכר, ביצים, חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד אור ורך. מקציפים בחמאה. בהדרגה מוסיפים תערובת קמח, שקדים, ואניסיד, מכים עד מעורבב היטב (הבצק יהיה דביק).
מחלקים בצק לשניים. להפוך כל חצי בצק החוצה על נייר שעווה; לעצב כל מנה לתוך גליל 8 אינץ'. לעטוף לחמניות בנייר שעווה. מקררים במשך 1 שעה או עד המשרד.
פתח לחמניות, והנח על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל לרוחב לפרוסות 24 (3/8 אינץ').
מניחים פרוסות על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 5 דקות. הפוך פרוסות מעל, ואופים 5 דקות נוספות.
הסר גיליון אפייה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.