עוגיות אננס הפוכות של פאם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אננס של פאם הפוך ביסקוויטים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים כתומים הפוכים, עוגת אננס הפוכה, ו עוגיות אננס הפוכות (מתכונים דומים).
הוראות
חום סוכר חום ו 3 כפות חמאה בסיר קטן על חום בינוני כדי עקביות להפיץ.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר ומלח עם מזלג בקערה בינונית. באמצעות פומפיה תיבת, באח גס חמאה קפואה לתוך מרכיבים יבשים, ערבוב במהירות עם קצות אצבעות כדי להתמזג באופן שווה. מערבבים בחמאה עם מזלג, מוסיפים טיפות נוספות של חלב חמאה על כל טלאים יבשים, במידת הצורך ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח מקומח. עם האצבעות שלך, לצבוט בצק לתוך 10 סיבובים גסים ולסדר על אננס.
אופים עד ביסקוויטים הם חום זהוב ציפוי אננס הוא תוסס, כ 20 דקות. הפוך על צלחת הגשה ומגיש מיד עם גלידת וניל או קצפת טרי.