קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות ארוחת בוקר

עוגיות ארוחת בוקר
זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו (ארוחת בוקר ללא לחם) עוגיות ארוחת בוקר בריאות, עוגיות ארוחת בוקר, ו עוגיות ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
5
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
ונילוניל
ביצהביצה
6
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
13
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
ונילוניל
ביצהביצה
14
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
15
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני בוקר סוביןדגני בוקר סובין596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 צנצנת קטנה) מזון תינוקות גזר מתוח(1 צנצנת קטנה) מזון תינוקות גזר מתוח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות אגוז, קלוי קלוי במחבת יבשה במשך 2 דקות, עד ריחני וקצוץחתיכות אגוז, קלוי קלוי במחבת יבשה במשך 2 דקות, עד ריחני וקצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מאפה מחיטה מלאהקמח מאפה מחיטה מלאה