מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזר
וניל
ביצה
6
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
7
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות
עוגיות
צימוקים
אגוזי מלך
בצק
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
8
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
10
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
לטאטא יחד קמחים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
מערבבים חמאה, שמן וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים במהירות גבוהה, מגרדים את הצדדים במידת הצורך, עד סוכרים מומסים תערובת היא אור בצבע, על 1 דקה.
מוסיפים ביצה, מחית גזר ווניל ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזר
וניל
ביצה
14
מוסיפים תערובת קמח ומכים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
15
מוסיפים שיבולת שועל, פתיתים, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים על מהירות נמוכה רק עד incorporated. הבצק יהיה מעט דביק ופחות מלוכד מאשר בצק עוגיות מסורתי. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. באמצעות בין 3 עד 4 כפות הבלילה, ליצור כדור ומקום על גיליון עוגיות. חזור עם הבלילה שנותרה, משאיר כ 3 אינץ ' בין עוגיות. ידיים רטובות ולהשתמש כף יד כדי לשטח עוגיות עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות
עוגיות
צימוקים
אגוזי מלך
בצק
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
16
אופים במשך 12 דקות, עד עוגיות ריחניים אבל עדיין רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
תן עוגיות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.