עוגיות בוטנים
אם יש לכם חמאה, סוכר חום בהיר, חמאת בוטנים חלקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, ו מתכון עוגיות חמאת בוטנים משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מערבבים יחד קמח, מלח, וסודה לשתייה בקערה קטנה; להפריש. שים חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה; לערבב על מהירות בינונית עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מערבבים בביצה ווניל. צמצם מהירות לנמוך. בהדרגה להוסיף תערובת קמח; לערבב עד בשילוב. מערבבים בחמאת בוטנים ובוטנים.זרוק 2 כפיות בצק על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף, מרווחים כ -3 סנטימטרים זה מזה. שטוחים קלות עד 1 וחצי אינץ ' בקוטר.
אופים עוגיות, מסתובב גיליונות באמצע, עד הקצוות הם רק זהב, על 13 דקות.
בואו להתקרר על סדינים על מדפים תיל. עוגיות ניתן לאחסן במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.