עוגיות בטטה מתובלות
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם 12 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות בטטה מתובל יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, מלח, דבשה שחורה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פאי בטטה מתובל, מוקרם בטטה מתובל, ו פרוסות בטטה מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, וציפורן; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה, סוכר, וסוכר חום בהיר עד רכות, על 3 דקות.
מוסיפים ביצה, וניל, ומולסה, ומכים לשלב.
הוסף מחית בטטה ופעימה עד משולב היטב.
מוסיף מרכיבים יבשים לקערה ומערבבים עד שזה פשוט מגיע יחד. לעטוף בצק בניילון נצמד (זה יהיה רך) וצינה במקרר במשך 1-2 שעות.
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
זרוק את הבצק על ידי כפות מעוגלות על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים עד השחמה כהה בקצוות, על 12 דקות.
תן מגניב 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. עוגיות מקורר ניתן לשמור במיכל אטום במשך עד 3 ימים.