עוגיות ביסקוטי מקלות
המתכון עוגיות ביסקוטי מקלות מוכן תוך כ 37 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתאים ל-132 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פירורי שוקולד חצי מתוקים, תמצית ונילן, פירורי חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות ביסקוטי מקלות, עוגיות מקלות, ו עוגיות מקלות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סוכר חום, חמאה וסירופ תירס בסיר גדול; מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה.
הסר מהחום. מערבבים ב 1/4 כוס חמאת בוטנים וניל. מערבבים בעדינות שיבולת שועל. לחץ לתוך החלק התחתון של ungreased 13" x 9 " פאן מרופד בנייר אלומיניום.
אופים ב 375 במשך 20 עד 22 דקות או עד השחמה.
ממיסים יחד פירורי שוקולד, פירורי חמאה, וקיצור בסיר על חום בינוני, ערבוב עד חלקה; מערבבים בחמאת בוטנים 1/2 כוס.
מורחים על קרום עוגיות אפוי; מפזרים בוטנים.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט 20 דקות. מכסים ומקררים 2 עד 3 שעות או עד המשרד. (או פופ אותם במקפיא כדי קירור מהיר. רק להיות בטוח לתת להם לעמוד 5 דקות בטמפרטורת החדר לפני חיתוך.)
הרם עוגיות חתוכות מתוך מחבת באמצעות רדיד כמו ידיות.
חותכים לרוחב בערך 1 " - מקלות עבים באמצעות סכין שף גדול. לעטוף בשקיות צלופן או לעטוף פלסטיק לנתינה מתנה.