עוגיות ביצי פסחא
עוגיות ביצי פסחא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. "לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה. נסו עוגיות חג הפסחא, עוגיות ביצי פסחא, ו עוגיות ביצי פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגיות, כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות). הכה ב 1 כפית וניל וביצה.
מוסיפים תערובת קמח, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב.
מניחים את הבצק בין שני יריעות פלסטיק לעטוף.
רול בצק לעובי 1/4 אינץ'. צ ' יל 1 שעה.
חותכים בצק עם 2 1/4 אינץ ' חותך בצורת ביצה.
מניחים עוגיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד הקצוות של עוגיות השחמה. עוגיות מגניב 1 דקה על מחבת.
הסר עוגיות מן הקלף; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין הדובדבן, לשלב אבקת סוכר, חלב, ו 1/4 כפית וניל; מערבבים עד חלקה.
הוסף צבע מאכל, אם תרצה בכך. מערבבים היטב.
מורחים או ציפוי בצינור על עוגיות.