עוגיות ביצת פסחא
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? עוגיות ביצת פסחא יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכין 36 מנות עם 126 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך סוכר חום, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו עוגיות ביצת פסחא, עוגיות ביצת פסחא, ו עוגיות סוכר ביצת פסחא עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצה ווניל; מערבבים היטב.
שלב את הקמח, שיבולת השועל והמלח; מערבבים לתערובת מוקרמת. מחלקים בצק לשלוש מנות שוות.
יוצרים 12 עוגיות בצורת ביצה מכל מנה.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות. מגניב לחלוטין.
שלב מרכיבי זיגוג עד לקבלת תערובת חלקה; כף מעל עוגיות. מקשטים לפי הצורך.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "