עוגיות בלונדיניות עם ציפוי סוכר חום
המתכון בלונד בראוניז עם ציפוי סוכר חום מוכן בסביבות 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם פקאן, אבקת סוכר, סוכר חום, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום, ו בראוניז עם סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מכים סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום, 1/2 כוס חמאה, 1 כפית וניל והביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כפית, עד אור ורך. מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח. במחבת ungreased 13x9 אינץ', להפיץ הבלילה באופן שווה.
אופים 20 עד 23 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
בסיר 2 ליטר, להמיס 1/3 כוס חמאה על אש נמוכה. מערבבים 2/3 כוס סוכר חום; לבשל על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב; מבשלים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת.
הסר מהחום. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר וניל, ערבוב היטב עם כף לאחר כל תוספת, עד חלקה להפיץ. במידת הצורך, להוסיף עוד חלב, כמה טיפות בכל פעם.
מורחים ציפוי על בראוניז. מיד מפזרים פקאן. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות.