עוגיות בראוני מנטה
המתכון עוגיות בראוני מנטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 141 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית מנטה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות מנטה, עוגיות בראוני בטעם מנטה, ו עוגיות שוקולד בראוני בטעם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
הזז מדף תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד, לשלב חמאה וסוכרים, להכות על מהירות בינונית, על 3 דקות. הכה בביצה עד רק בשילוב.
מערבבים בתערובת קמח, מכים עד אז מוסיפים חלב, וניל ותמצית מנטה, מכים עד משולבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
לפרוס גיליון גדול של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק. כפית בצק עוגיות החוצה כדי ליצור יומן ארוך כ 12 אינץ 'ארוך ו 2 אינץ' בקוטר, כמו פרוסה זמינה מסחרית ואופים בצק עוגיות. חזור עם הבצק שנותר. לעטוף ולהכניס למקרר להקשיח, כ 2 שעות או עד לילה.
פורסים גוש בצק לעוגיות בעובי של 1/3 אינץ'. הבצק הוא עבה fudgy, אז זה מתפורר מעט רק בעדינות ללחוץ אותו יחד כדי ליצור מעגל שטוח.
להניח את העוגיות על יריעות העוגיות מוכן ולהשתמש בתחתית כוס שתייה ללחוץ כדי לשטח אותם מעט.
מפזרים מנטה מרוסק,אם תרצה.
אופים במשך 10-12 דקות או עד הקצוות נקבעים. מגניב על המחבת במשך 2 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. העוגיות האלה חמות במיטבן. לאחסן שאריות במיכל אטום עד 2 ימים.